Hasbun kolo -- Hasbu's hideaway

Tässä blogissa on kuvia, tarinoita ja turinoita käsitöistäni. Pictures of the crafts I make and stories behind them.

Thursday, June 15, 2006

Apuja kaivataan!

Mummun huivi edistyy hyvää vauhtia, mutta nyt iski tenkkapoo. Kuinka leveän teen huivista? Pituutta huivilla on 150 cm ja leveyttä 14 cm. Haarukkapitsiä huivissa on tällä hetkellä kaksi nauhaa, mutta nyt en sitten osaa päättää, jätänkö huivin tämänlevyiseksi vai lisäänkö leveyttä vielä yhden pitsinauhan verran. Jos lisään yhden nauhan, levenee huivi siis kolmanneksen.Jos itselleni tätä tekisin, jättäisin ehdottomasti tämänlevyiseksi, mutta mistäs mummut tykkäävät? Lahjan saaja siis on tiistaina 77-vuotta täyttävä mummuni. Mitä mieltä olette? Aaapuuua!

Kuvassa huivissa on päättelemättömiä langanpäitä (huiviin ei ole tulossa hapsuja) ja reunus puuttuu. Reunus ei huivia levennä, sitoo vaan irtonaiset lenkit toisiinsa.

Muoks. Edellisestä kuvasta ei oikein saa käsitystä huivin leveydestä. Auttaisikohan tämä kuva?

2 Comments:

Anonymous Mari said...

Kuvasta ei hirveän hyvin saa selville tuota leveyttä, mutta näin yhtäkkiä voisin sanoa, että tekisin itse huivin leveämmäksi. Mummut varmaankin tykkäävät sellaisesta huivista, jonka voi vetaista hartioita lämmittämään, eli leveys voi olla jotain 30-55 cm. Mutta tietysti itse tiedät parhaiten, olitko ajatellut kaulahuivia vai hartiahuivia? :)

June 15, 2006 6:57 PM  
Blogger Hanna said...

Itse asiassa en tiedä, mitä olin ajatellut. :) Hartiahuivi olisi kyllä mummulle hyvä, mutta toisaalta tuo tekokuitu ei ihan kamalasti lämmitä. Se on enemmänkin sellainen hienosteluhuivi. Mummuni on sellainen menomummu, käy laivalla ja teatterissa jne. ja johonkin tuollaiseen tilaisuuteen olin huivia ajatellut. Joka tapauksessa ideana on, että huivi on sisäkäyttöön tarkoitettu, ei kaulaliina missään tapauksessa.

June 15, 2006 8:17 PM  

Post a Comment

<< Home