Hasbun kolo -- Hasbu's hideaway

Tässä blogissa on kuvia, tarinoita ja turinoita käsitöistäni. Pictures of the crafts I make and stories behind them.

Wednesday, June 14, 2006

Lankahamstrausta

Käväisin päivällä etsimässä lankaa ja innoitusta mummun synttärilahjaa varten. Silmissä siinteli huivi, joka pitäisi saada tiistaiksi valmiiksi. Kangas- ja konemarkettiin siis mars! Perillä huomasin ihastuksekseni, että kovasti olivat Novitat alessa. Mukaan tarttui tällainen kasa:


Tennesseet olivat -20 % ja vähän on vielä hakusessa, että mitä niistä teen. Ei vain voinut ohittaa tarjousta tarttumatta muutamaan kerään. Salsa oli juuri sopiva huivilanka mummun lahjaa varten ja se oli vain 6.25 euroa kerältä! Cataniat olivat sopivan värisiä ja vahvuisia virkattuun kesähattuun Niilolle. Sattumalta kun osui katse lempiväreihini, oranssiin ja ruskeaan, niin eihän niitä voinut jättää sinne hyllyyn koukkua ikävöimään.

Salsasta teen haarukkapitsisen huivin, mallina Crochet Scarves!:in Classic Hairpin Lace. Todennäköisesti jätän kyllä huivin päästän rimpsut pois ja huivin leveyskin on vielä hakusessa, joko kaksi tai kolme ketjua haarukkapitsiä. Aloitin jo haarukoimisen, vaikka en onnistunut löytämään mistään koko asunnosta kolmosen koukkua isompaa. Vähän on aivan liian pieni, mutta malttamattomana en jaksanut odottaa huomiseen, että saisin isomman koukun!

Itseltä nuha alkaa jo helpottaa, mutta näyttämölle on astunut Herra Yskä. Tosi tylsää. Vielä tylsempää on se, että myöskin karhunpoika sairastaa nyt. Pienelle nuhanenälle ei ruoka oikein maittanut ja unikin on ollut viime yöstä lähtien tosi pätkittäistä. Toivottavasti tauti säälii pientä eikä iske rajuimmillaan.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home