Hasbun kolo -- Hasbu's hideaway

Tässä blogissa on kuvia, tarinoita ja turinoita käsitöistäni. Pictures of the crafts I make and stories behind them.

Tuesday, May 23, 2006

Merinovilliksiä

Jatketaanpas samalla linjalla kuin viimeksikin eli vaippahousujen kuvia arkistoistani kaivelen. :) Tällä kertaa esittelyssä merinovillaisia housuja, jotka ovat kivan ohuita ja pehmoisia.

Nämä sortsit on neulottu Atelier Zitronin Loft classicista, joka on muuten aivan ihanaa lankaa! Tilaan sitä suoraan Saksasta, koska tulee halvemmaksi niin. :) Vyötäröosa on neulottu suljettuna neuleena pyöröpuikoilla ja lahkeet suljettuna neuleena sukkapuikoilla. Lahkeiden suissa on helmineuletta. Omituiset möykyt pepun kohdalla johtuvat aikamoisessa mytyssä olevasta harsosta, joka Niilolla oli sortsien alla vaippana. Ei oikein harsot pysy meidän miehen menossa mukana, vaikka olisivatkin näpsyllä kiinni!

Samaisesta Loftista neulotut Woollywrapsien innoittamat merimiesvillikset. Ohjeena käytetty Ruskovillan kirjekuorimallia, mutta housujen yläosa on neulottu suljettuna neuleena pyöröpuikoilla. Nämä ovat tämänhetkiset lempivillikset, pomminvarmat jopa kantorepussa! Ovat loistavan pikkuiset housujen alle ja niinpä toiset samanmoiset ovat jo valmistumassa (eri väreissä vaan, vaihtelun vuoksi).

0 Comments:

Post a Comment

<< Home