Hasbun kolo -- Hasbu's hideaway

Tässä blogissa on kuvia, tarinoita ja turinoita käsitöistäni. Pictures of the crafts I make and stories behind them.

Monday, June 12, 2006

Vihdoinkin!

Eilen illalla sain vihdoin valmiiksi nämä 725 lenkkiä:


Tänään sitten virkkasin reunuksen kiinni huiviin ja tässä se on, ennen pingotusta:

Pistinpä vielä samantien pingottumaan:


Pistän vielä kuvan valmiista huivista jahka se on kauniiksi pingottunut ja pääsee saajansa harteille.

Nyt sitten muiden projektien pariin. Tänään oli hyvä lankapäivä:
- Hain postista kaksi pakettia, toisessa 5 kerää KVK:n unelmapehmeää luomumerinoa, toisessa lankatilaus Lankalinjalta (Merinosilkiä ja Regia coloria)
- Piipahdin Euromarketissa minäkin ja lanka-alehan täällä Hyvinkäälläkin on! Mukaan tarttui kolme kerää seiskaveikkaa, kolme nallea ja neljä woolia. Ihan vaan pahan päivän varalle.

Nyt sitten pitäisi keksiä, että jatkaisinko jonkun UFO:n loppuun (blääh...) vai aloitanko jotain uutta. Niilolle pitäisi virkata kesähattu ja tuo Merinosilk kovasti jo polttelee... siitä tulee huivi, joko itselle tai äidille joululahjaksi. Toisaalta, huomenna lähden Niilon kanssa Helsinkiin junalla ja voisin yrittää neuloa junassa varvikkaat (kun kaikki muutkin niin tietysti minäkin). Jos Niilo nukkuu junassa, saan varmasti hetken neuloakin rauhassa, mutta jos (ja kun?) ei, niin sitten taitaa jäädä haaveeksi.

Sunnuntaina muuten kurkku tuli todella kipeäksi ja viime yönä iski sitten kunnon nuha. Olo on kuin nahistuneella perunalla, mutta kaipa se tästä. Täytyy vaan toivoa, että Niilo ei tätä tautia saa. Sata kertaa mieluummin olen itse kipeänä kuin hoidan kipeää lasta!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home