Hasbun kolo -- Hasbu's hideaway

Tässä blogissa on kuvia, tarinoita ja turinoita käsitöistäni. Pictures of the crafts I make and stories behind them.

Monday, July 03, 2006

Hellettä ja villalankaa

Aurinko paistaa, linnut laulaa ja kädet hikoaa. Pelkkä oleminen saa hien pintaan, saatikka sitten, että pyörittäisi villalankaa käsissään. Toukka ei oikein kuumalla nuku päiväunia, joten äiti kutoo silmukan silloin, toisen tällöin. Joskus jopa kolme silmukkaa putkeen!

Kädet ovat muuten tosi rakoilla ja naarmuilla, koska työt tontilla alkoivat viime viikolla. Torstaina kaatui puut ja juhannukseksi olisi tarkoitus muuttaa uuteen kotiin asumaan. Saas nähdä kuinka raksan ohella ehtii ja jaksaa käsitöitä tehdä. Käsityöt ovat kyllä minulle sellainen henkireikä, että kyllä niitä on kaikissa elämänvaiheissa ainakin jonkin verran ehtinyt tehdä!

Eilen väkersin muutaman silmukkamerkin uimalassa kun Toukka suostui nukahtamaan rattaisiin:


Työn alla on nyt kissanhäntä kummitytölle nimpparilahjaksi. Maijulla on meneillään kissakausi ja käyttää isänsä kravattia häntänä. Neulon hänelle raidallisen ihkaoman kissanhännän ja täytän sen vanulla.

Olen muuten mukana huivivaihdossa. Teen huivin Sialle ja työ onkin edistynyt ihan hyvin. Lanka oli helpoin nakki, muutaman kerran tein ja purin, tein ja purin kun etsin lankaan ja mielialaan sopivaa mallia, mutta nyt on selvät sävelet! Minulle huivin tekee SirpaLe.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home