Hasbun kolo -- Hasbu's hideaway

Tässä blogissa on kuvia, tarinoita ja turinoita käsitöistäni. Pictures of the crafts I make and stories behind them.

Monday, October 02, 2006

Ribbisukat - - Ribbed Socks

Soctoberfestin kunniaksi neuloin loppuun syyskuussa aloittamani ribbisukat. Näistä tuli todella mukavat, täydelliset sukat syksyn tuulisille ja sateisille illoille.

Ohje: Oma, 6o2n-joustinta, walesilainen kantapää ja tylppä kärki
Lanka: OnLine Supersocke 100 Summer-color 65g

Puikot: 2.5mm ruusupuiset

To celebrate the start of Soctoberfest, I finished these ribbed socks which I started already in September. These are very comfy, just perfect for these windy and rainy nights.


Pattern: Own, k6p2 ribbing, Welsh heel and flat toe
Yarn: OnLine Supersocke 100 Summer-color 65g

Needles: 2.5mm rosewood

3 Comments:

Anonymous hili said...

Ihanan pirtsakat sukat...täytyy itelekkin tehdä tuollaiset pitkävartiset kun kerkeää...kohta yhet omat sukat o valmiina mutta varsi ei kovin pitkä. Mulla on niin ´paljon aikaa kutoa, että siksi varmaankin valmistakin joskus tulee, vaikka koko ajan mielessä mietin mitähän uutta ja isompaa alottaisi seuraavaksi=)

October 03, 2006 12:51 PM  
Anonymous heidi said...

hmph. olen kaksi päivää katsomatta blogiisi ja jo olet arponut jotain kivaa. vaadin saada lisätä oman hillbilly-nimeni jälkijättöisesti arvonnan kovaonnisten listalle. minulla nimittäin on sellainen oikeasti - kaksi päivää ennen lähtöäni texasista kaverini ristivät minut virallisesti Heidi Sueksi. Sukunimeä ei Heidi Sue kaipaa.

October 03, 2006 1:21 PM  
Blogger Hanna said...

Hili: Mun on hyvä tehdä noita pitkävartisia itselleni kun teräosaan ei paljon aikaa tuhraannu--kengän koko on nimittäin 36 ja kärkikavennukset alkaa melkein heti kun on kantapään kavennuksista selvinnyt. Voi sitten panostaa vähän enemmän varteen!

Hesbu: Laskuri menee kovaa vauhtia kohti kymppitonnia, eiköhän sillon ole arvontaa luvassa. Stay tuned!

October 03, 2006 1:25 PM  

Post a Comment

<< Home