Hasbun kolo -- Hasbu's hideaway

Tässä blogissa on kuvia, tarinoita ja turinoita käsitöistäni. Pictures of the crafts I make and stories behind them.

Wednesday, September 13, 2006

Kyllä jotain syntyy, mutta ei mitään valmista!

Muoks. säädin vähän asetuksia.

Syksy on minusta ihanaa aikaa. Rakastan pimeneviä iltoja, siistiä kotia ja teetä kynttilänvalossa hyvässä seurassa. Toukan syntymän ja rakennusprojektin alkamisen jälkeen vain koti ei enää ole juurikaan siisti ja hyvää seuraa pidän minä itselleni kun Mies on aina vaan raksalla. No, onpas minulla sitten ollut aikaa aloittaa sen sata projektia yhtä aikaa!

Vilautan tässä muutamia keskeneräisiä, joille en ole antanut UFO-statusta. Nämä ovat siis kaikki WIP:ejä, mielialan mukaan sitten nappaan jonkun käsittelyyn.

Tämä lähtee pukinkonttiin eikä siitä nyt sen enempää. SNY, tunnistatko langan?


Rowanin Tapestrystä syntyy huivi, ehkä pukinkonttiin. Minä kyllä tykästyin sekä materiaaliin että väriin niin, että saas nähdä miten raaskin tästä luopua.


Tämä karvakerä ei ole värjätty kissanretale (vaikka kovia ovatkin naukumaan) vaan huippusalainen joululahja.


1-vuotiaan kanssa neulominen on yhtä tuskaa. Toinen Baudelaire oli kovaa kyytiä päätymässä virallisesti UFO:ksi, mutta nyt otin itseäni niskasta kiinni ja päikkäriajat neulon nyt sitä. Toukka nukkuu vaan valitettavan vähän päiväunia, joskus jopa alle tunnin päivässä. Kun saan Toukan unille, on pakko ensin siivota. Tämän sotkun Toukka sai tänään aikaiseksi minuutissa kun kävin vessassa:


Siivoamisen jälkeen minulla on yleensä noin vartti tehokasta neulonta-aikaa. Pitsineuletta on ihan turha yrittää herra Elohopean kanssa tehdä, niinpä olen tehnyt siinä sivussa ribbisukkia:


Ihanan aivotonta neulomista!

Ja nyt siivoamaan tuo kirjakasa pois lattialta kun herra vielä nukkuu... ssshhhhhh.

4 Comments:

Blogger Villapallo said...

Täällä myös toinen yksivuotiaan neulojaäiti, meillä päiväunia on päivässä vielä 2-3 tuntia, mikä taitaa olla jo ylellisyyttä;-) Päiväuniaikana on ihana kun voi rauhassa neuloa!

September 13, 2006 2:20 PM  
Blogger Hanna said...

Ihanan pitkät unet teillä... huoh. Meidän herralla on niin kiire, ettei se ehdi edes nukkua. Yöllä sitten nukkuu melkein kellon ympäri. Satunnaisesti päikkäreilläkin menee pari tuntia ja kyllä äiti sitten nauttii!

September 13, 2006 3:12 PM  
Blogger vikke* said...

Hienosti näyttää tuo vaippa istuvan, kaikin puolin ja joka puolelta :D Ihania kuvia!!

Meillä on 3v joka nukkuu päiväunia 2-3h / pv, no se tarttee ne kun herää yhtäaikaa pikkuveljensä kanssa...pahimmillaan klo 6 aamulla :o. Ja ½v joka nukkuu ½h pätkiä silloin tällöin...mä odotan että nuo kiinteät tekee ihmeitä ja alkaa nukkumaan parin tunnin pätkiä *pliis* näin on kuulemma käynyt monelle pätkänukkujalle.
...välillä nukkuvat samaan aikaan mutta en mä kerkii neuloa.
Mun neulomiset syntyy illalla klo 20.-23.00 välillä, kun pojat jo nukkuvat...mä pyrin nykyään nukkumaan jo yhdeltätoista ;)

September 13, 2006 8:56 PM  
Blogger Hanna said...

Meidän herra oli pienenä tollanen pätkänukkuja eikä siinä mikään auttanut. No työntely vaunuissa auttoi, mutta sitten ei saanut pysähtyä edes liikennevaloihin tai heräsi. Yönsä on aina nukkunut tosi hyvin ja päivät tosi huonosti. Mutta hyvä, että nukkuu edes öisin!

September 13, 2006 10:31 PM  

Post a Comment

<< Home