Hasbun kolo -- Hasbu's hideaway

Tässä blogissa on kuvia, tarinoita ja turinoita käsitöistäni. Pictures of the crafts I make and stories behind them.

Friday, September 01, 2006

Salainen Neuleystäväni iski jälleen!

Eilen saapui paketti Salaiselta Neuleystävältäni. Ja mikä aarrearkku se olikaan!


Kiitos! Suomenlampaan villa päätyy Toukan villiksiksi, merinovillasta havittelen jotain itselleni. Funnystä tulee kaulaliina joululahjaksi. Ja mistä arvasitkin, että kaikki isommat neulat ovat menneet paikkaan nimeltä hukka? Nauhan- ja pallontekolaitteet olivat uusia tuttavuuksia ja innolla odottelen, että pääsen niitä kokeilemaan. Kissarasia on ihana ja Toukka ihastui nalleen! Salmiakki ja kaakao ovat vielä korkkaamatta, ne pistän kaappiin pahan päivän varalle. Aivan mieletön paketti!

Blogia en ole viikkoon ehtinyt päivitellä, koska ollaan Toukan kanssa oltu reissulasseina. Vanha kotikaupunk Tampere tuli katsastettua (kyllä, siellä se oli vanhalla paikallaan) ja samalla Käsityökeskuksen, Aili Jokisen ja Pellava Sopin lankavalikoima. Mukaan tarttui ihanan väristä merinosilkkiä ja useampi kiekko hahtuvaa.

Niilon morsmaikun synttärilahja valmistui noin puoli tuntia ennen visiittiä ja kuvien ottaminen jäi vähän vähemmälle. Tarkoitus oli ottaa hienot poseerauskuvat, mutta se sitten unohtui kaiken muun tiimellyksessä. Tässä kuitenkin kännykameralla otettu aikamoisen ala-arvoinen kuva:


Muutoin käsityörintamalle kuuluu muutama joululahjan alku, niistä sitten kuvia myöhemmin.

2 Comments:

Blogger Sia said...

Ihana asu!!

September 01, 2006 11:10 PM  
Blogger vikke* said...

Nätti neulesetti ja aivan mahtava paketti SNY:ltä :) wow.

September 03, 2006 9:46 PM  

Post a Comment

<< Home