Hasbun kolo -- Hasbu's hideaway

Tässä blogissa on kuvia, tarinoita ja turinoita käsitöistäni. Pictures of the crafts I make and stories behind them.

Wednesday, October 11, 2006

Clapotis

Sain vihdoin eilen Clapotiksen valmiiksi. Pingotin sitä hyvin kevyesti, että sain vähän muotoa paremmin esille, mutta niin, että aallot pysyivät huivissa.

Tapestry on ihanaa lankaa, pehmeää ja suloista. Silmukoiden tiputtelu oli kuitenkin tuskaista, sen verran nöyhtää tuo lanka kerää. Pienten, terävien saksien avulla sitten silmukat tiputtelin.

I finally finished my Clapotis last night. I blocked it very lightly to bring out the shape of the scarf, but made sure not to loose the waves.

Tapestry is a wonderful yarn, soft and lovely. Dropping the stiches was a pain, though, the yarn is quite fluffy. I used small and very sharp scissors when dropping and unraveling the stiches.


Ohje: Clapotis, Knitty fall 2004
Lanka: Rowan Tapestry 250g
Puikot: 5mm bambu
Mitat: 60 cm x 185 cm

Pattern:
Clapotis, Knitty fall 2004
Yarn: Rowan Tapestry 250g

Needles: 5mm bamboo

Measurements: 60 cm x 185 cm

3 Comments:

Anonymous Tiina said...

Kiitos ihanasta lahjasta! Merinovillasta taitaa tulla pojalle kämmekkään, niitä on toivottu niin pitkään :). Suklaat upposivat meikäläisiin suklaahiiriin alta aikayksikön ja tänään maistellaan teetä äitini kanssa joka erityisesti tykkää teestä ja varmasti ilahtuu kun minulla on tarjota joskus muutakin kuin jotain "liptonia" ;D.

Mahtavan upea Clapotis! Tuollainen on pistettävä välittömästi todo-listalle :).

October 12, 2006 10:10 AM  
Anonymous Palaga said...

Upean värinen huivi!

October 13, 2006 6:50 PM  
Anonymous hesbu said...

klääh, mikä huivi! (tahaton koo muodostuu ällällä alkavan sanan alkuun kuolattaessa.) En ollut ajatellut tehdä clapotista. entä nyt??

October 23, 2006 9:45 AM  

Post a Comment

<< Home